VALENS

Valens je slovensko podjetje, ki proizvaja svetovno priznana prehranska dopolnila. Podpiram jih, ker je razmerje med kakovostjo in ceno odlično, ker imajo lastne klinične študije in ker sem že leta zadovoljna uporabnica njihovih izdelkov. S kodo MBS10 prejmeš 10% popust na vse izdelke. 10% popust se v košarici avtomatično obračuna tudi, če nakupuješ prek spodnjega linka. Glede primernih dopolnil v času nosečnosti in dojenja se lahko posvetuješ z mano. Ogromno informacij o jemanju smiselnosti jemanja določenih prehranskih dopolnil med nosečnostjo in dojenjem najdeš tudi v spletnem predavanju Moja nosečnost ter na Instagram profilu Babica svetuje. 

 

NUŠA GNEZDA

Nuša Gnezda je osebna trenerka in strokovnakinja za treniranje žensk s specialnimi znanji vadbe v obdobju nosečnosti in po porodu. Podpiram jo, ker  vadbo v teh občutljivih obdobjih načrtuje skrbno, postopno in s fokusom na pravih in realnih ciljih (sanacija diastaze, krepitev medeničnega dna), predvsem pa z ogromno znanja in izkušenj. Izjemno pomembno je, da se vadbe po porodu lotiš pravilno in postopno, sicer si lahko dolgoročno narediš več škode kot koristi. Poskrbi za trdne temelje – to ti bo koristilo celo življenje. S kodo BABICA10 prejmeš 10% popust na vse njene programe. Izbiraš lahko med programi Fit nosečka, Poporodni program in Fitmami. 

NOW

NOW FOODS je podjetje, ki proizvaja vrhunska prehranska dopolnila. Dopolnila so med drugim nadzorovana s standardom kakovosti GMP ter certifikatom NNFA (National Nutritional Food Association). V izdelkih Now ni gensko spremenjenih organizmov, težkih kovin, umetnih barvil, titanovega dioksida in nanodelcev. Uporaba nelomljive PET embalaže zagotavlja neoporečnost izdelka, ki pride do vas. Podjetje ima ogromno izbiro različnih prehranskih dopolnil, od katerih lahko mnoga dokazano koristijo tudi nosečnicam in ženskam po porodu. S kodo BABICASVETUJE15 prejmeš popust na vse izdelke v spletni prodajalni Hiša zdravja, razen na že znižane. 

INNOPHARMA

Podjetje InnoPharma združuje znanje najboljše mreže strokovnjakov, ki se ukvarjajo s področji, kot so imunski sistem, žensko zdravje, glivice in herpes, stres, zdravje otrok,… Od 2017 aktivno razvijajo lastne izdelke, ki jih najverjetneje že poznate pod blagovno znamko doclabor. Izdelke immundoc (nepogrešljivi v času povečanega stresa in sezone okužb) ter femidoc (rešitelji pri začetkih vnetja mehurja) sem že nekaj let nazaj preizkusila tudi sama in se od tedaj vedno skrivajo v moji omari, zato jih z veseljem priporočam dalje. Koda BABICA10 velja na vse izdelke, razen na znamki Femibion ter Myrkl.